Tanácsadási tevékenységünk keretein belül (röviden) az alábbiakban állunk rendelkezésére:

Vállalkozás alapítása
hello_mypage_1Amennyiben van egy ötlete, segítünk annak eldöntésében, hogy érdemes-e vállalkozásba fognia. Segítünk annak eldöntésében, hogy milyen vállalkozási formát hozzon létre, és közremûködünk annak megalapításához tartozó adminisztratív eljárásban.

Pályázatok elkészítése
A pályázás a pénzhez való jutás költségkímélõ eszköze. A pályázatok által tulajdonképpen szinte minden terület támogatható. Kiválasztjuk, megírjuk és beadjuk ön helyett a megfelelõ pályázatot, majd közremûködünk annak megvalósításában.
Személyzeti szolgáltatások
Megszabadítjuk a munkaerõ alkalmazásának jogi problémáitól, a munkatársak vezetésének gondjaitól és a személyzet fejlesztésének problémáitól. Lehetõvé tesszük, hogy vállalkozásának mûködtetésére és vevõire koncentráljon.
Üzletfejlesztési szolgáltatások
Vállalkozása sikeres mûködésében használja a legújabb technikákat. Bemutatjuk önnek a sikerhez szükséges módszereket és titkokat.
Átmeneti menedzselés
Elõfordulhat, hogy átmenetileg akadályozva van vállalkozása mûködtetésében, vagy olyan megbízásokat vállalt el, amelyek bizonyos feladatok ellátásának kapacitás igényét egy adott idõszakra megnövelik. Munkatársaink ilyen esetekben segítenek önnek áthidalni a problémát.
Válságkezelés
A válságos helyzetben lévõ cégeknél elkészítjük a fizetõképesség helyreállításához, a tartós pénzügyi stabilizációhoz szükséges pénzügyi átalakításra és erõforrás igénybevételére vonatkozó tervet.